Tulosta
Osumat: 1400

Sukukunnan hallitus kokoontui 12.11.16 Helsingissä, juuri päätöksen tekemiseen riittävällä vahvuudella.

Ensimmäisinä asioina olivat yhdistyksemme talous ja erilaiset sukutuotteet. Talouden osalta mennään tyydyttävällä tasolla jäsenluvun vähäisestä alenemisesta huolimatta.   Sukuseurojen yleinen ongelma on jäsenistön ikärakenne, joka painottuu vanhempiin ikäluokkiin. Ilahduttavaa on omassa sukuseurassamme nuoremman väen osallistuminen. Tyypillistä heilahtelua tuottaa sukukokous, jolloin jäsenmäärä nousee ja jälleen laskee välivuosina. Tiedottamisella ja mukavalla tapaamisella on merkitystä.

Sukutuotteita on varastossa vähänlaisesti, t-paitoja, pöytästandaareja ja postimerkkejä sekä I, II ja III sukukirjoja, joista Sukukirja III on suosituin. Myös kolme ensimmäistä sukupolvea käsittävää I-kirjaa on vielä vähän ja siitä otetaan tarvittaessa uusi painos. Suureen varastoon emme pyrikään.

Lähettäkää ehdotuksia ja toivomuksia tuotteista, jotka kiinnostavat myös nuorempia jäseniämme. Yhteyshenkilöinä Jorma (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) Oulussa tai (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Lipputankoon vedettävän sukuviirin hankintaa on toivottu. Yksittäisiä kappaleita aiemmin valmistanut liike ei ollut halukas niitä tekemään ja asia on avoin. Viestitelkää minulle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), niin kokoan tilauksen (vähintään 10 kpl), ja neuvottelen hinnan.

Blogikirjoituksia ei ole juurikaan tullut ja kirjoituskilpailuunkin vain yksi.   Kilpailun aikaa tullaan jatkamaan ja lisätään tiedottamista. Näistä lisää kevätkokouksen jälkeen.

Tiedottamisessa tavoitteemme on edelleen saada sähköposti mahdollisimman kattavaksi joustavuutensa takia ja kustannusten vähentämiseksi. Kokonaan emme voi kirjeiltä välttyä mutta vähentää voimme.

Lea (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) on valmiina lisäämään e-mail-osoitteita jäsenluetteloon, kun niitä hänelle ilmoitatte. Luetteloon voimme lisätä myös syntymäajan, vaikka vain vuoden, jos haluatte sen ilmoittaa.

Keväällä 18.3. - 19.3.2017 Espoon Otaniemessä on Sukututkimuspäivät - tapahtuma, jossa olemme mukana muutamien savolaisten sukuseurojen kanssa yhteistyössä.

Seuratkaa kotisivujen Ajankohtaista!

Sukukunnan hallitus toivottaa Teille kaikille

RAUHALLISTA JOULUA JA

ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2017!

_____________________________________________________________