Itkosten sukukunnan hallitus päätti kokouksessaan 18.11.2017 siirtyä Membook Oy:n nettipohjaisen (sähköisen) jäsenrekisterin käyttöön. Nettipohjainen jäsenrekisteri mahdollistaa sen, että yhdistyksen hallitus voi entistä helpommin hoitaa jäsenrekisterin ylläpidon, lähettää yhdistyksen jäsenille jäsentiedotteita, automatisoida jäsenmaksujen perinnän, vastaanottaa uudet jäsenhakemukset ja perustaa suljettuja ryhmiä esim. hallituksen ja jäsenten viestintää varten.

Yhdistyksen jäsenet voivat halutessaan maksaa yhdistyksen jäsenmaksun suoraan Membookissa verkkopankkien kautta, saada tietoa tulevista tapahtumista ja muista sukukunnan ajankohtaisista asioista, seurata sukukunnan sosiaalisen median kanavia ja osallistua viestiketjuihin.

Itkosten sukukunnan nykyinen jäsenrekisteri siirretään nettipohjaiseen jäsenrekisteriin. Jos jäsenellä on käytössään sähköpostiosoite, hän voi rekisteröityä Membookin käyttäjäksi ja tarkistaa omat jäsentietonsa ja tarvittaessa päivittää muuttuneet tiedot ajan tasalle. Jos jäsenellä ei ole käytössä sähköpostiosoitetta, hän voi tarkistaa omat tietonsa ja päivittää muuttuneet tiedot Itkosten sukukunnan hallituksen nimeämän jäsenrekisterin pääkäyttäjän avustuksella.

Nettipohjaisen järjestelmän mahdollisimman tehokkaan käytön kannalta on toivottavaa, että mahdollisimman moni jäsen ilmoittaisi sähköpostiosoitteensa Itkosten sukukunnan jäsenrekisteriin.

Uuden jäsenrekisterin koekäyttö aloitetaan kevään aikana käyttökokemusten kartuttamiseksi. Kun nettipohjainen jäsenrekisteri on saatu toimintakuntoon, ilmoitamme asiasta ja annamme tarvittavat ohjeet käytön aloittamiseksi.

Ensi vuoden elokuussa pidettävässä sukukunnan vuosikokouksessa päätetään käyttökokemusten pohjalta, otetaanko Membook Oy:n nettipohjainen jäsenrekisteri pysyvästi käyttöön.

Vastaan mielelläni Membookin käyttöön liittyviin kysymyksiin!

Aimo Leskelä  

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puh. 040 503 1810

PS. Lisätietoa Membook Oy:n tarjoamista palveluista yhdistyksille löytyy sivulta: www.membook.fi