Tulosta
Osumat: 27

Aika:     Lauantai 6.6.2020 klo 11 alkaen
Paikka: Kotajärventie 152, Leppävirta 

Maaliskuussa saamasi Jäsentiedotteen 1/2020 ennakkotiedon mukaisesti Itkosten Sukukiven (Uhrikiven) siivoustalkoot järjestetään lauantaina 6.6.2020 klo 11 alkaen.

Lea Planman Leppävirralta on Itkosten sukukunnan hallituksen puolesta luvannut toimia siivoustalkoiden yhteyshenkilönä. Lea ottaa vastaan ilmoittautumiset ja antaa lisätietoa siivoustalkoisiin liittyen. Lean puhelinnumero on 040 725 4111 ja sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Korona-tilanteesta johtuva kokoontumisrajoitus on enintään 50 henkilöön 1.6.2020 alkaen. Yli 70-vuotiaiden suositellaan edelleen välttävän fyysisiä kontakteja mahdollisuuksien mukaan. Huomioi nämä suositukset tehdessäsi päätöstä siivoustalkoisiin osallistumisesta. Viime kesänä siivoustalkoisiin osallistui 11 henkilöä, joten henkilömäärärajoituksen ylitystä ei ole odotettavissa.

Tervetuloa, erityisesti Leppävirralla ja lähiseudulla asuva sukukuntamme jäsen, perinteiseen Uhrikiven alueen siivoukseen. Toki myös kauempana asuvat Itkoset ovat lämpimästi tervetulleita.

Itkosten sukukunta ry:n hallituksen puolesta
Aimo Leskelä