Tapahtumat

Itkosten sukukokous 1.8.2015 0212 pieni

Hei kaikki Itkosten sukukunnan jäsenet!

Kuvagalleriaan on nyt lisätty viimekesäiset Oulun sukukokouksen valokuvat.

Kaikki rekisteröityneet käyttäjät pääsevät katselemaan kansion sisältöä.

 

Huom!

Jatkoimme sukukokoukseen ilmoittautumisaikaa. Voitte ilmoittautua viimeistään 15.6.2015.

Raija Itkonen-Vatjus: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. or tel. +358405560984
Eero Itkonen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. or tel. +358504642164

 Registration by 15.6.2015 

Sukukunnan hallitus

Hallitukseen kuuluu varsinaisen sukukokouksen kullekin 3-vuotiskaudelle valitsemat kahdeksan jäsentä. Kauden 2012-2014 hallitukseen kuuluvat:

 • Eero Itkonen Hattula, puheenjohtaja 050 4642164  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • Kirsti Kutvonen Järvenpää 0400 431024  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • Heikki Kokkonen Kuopio +358443288597  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • Raija Itkonen-Vatjus Kiiminki  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • Kalevi Itkonen Iisalmi 0500 922513

 • Lea Planman Leppävirta, sihteeri 040 725411  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • Seija Planman Kuopio 050 5424814  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Rahastonhoitajana toimii:

  Risto Itkonen Helsinki 050 4660636   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kesällä Ouluun

Hallituksemme on hyvissä ajoin liikkeellä seuraavaa sukukokoustamme järjestellessä. Kokouksen ajan ja paikan päätimme jo kevätkokouksessa ja syyskokouksessa kehittelimme edelleen toimintamallia Raijan hankkimien tietojen avulla. Tavoite on tarjota paitsi kokoustaminen, miellyttävä viikonloppu Oulussa serkkujen seurassa myös nuoremmille sukumme jäsenille. Päädyimme malliin, jossa keskitetään ohjattu toiminta lauantaille ja jätetään sunnuntai Oulun mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Näistä kertoo lisää Raija Itkonen-Vatjus kotisivuilla ja facebookissa. Hänen osoitteensa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kokoontuminen lauantaina 1. elokuuta 2015 klo 12 alkaen Aleksandra –laivassa, jolla on satamapaikkansa Kauppatorin rannassa. Kirjaudumme saapuneiksi, saamme viimeiset tiedot järjestelyistä, lunastamme puffee-päivällisen liput ja syömme lohikeittolounaan.

Varsinaisen sukukokouksen aloitamme klo 13 ja iltapäivää jatkamme meriristeilyllä Oulun edustalla klo 17 saakka. Sukukunta vastaa kaikista näistä kuluista, koska aktiivinen jäsenistömme on sen mahdollistanut. Lisätietoja laivasta ja risteilyistä löytyy www.oululines.fi.

Majoitukseen on alustavasti varattu huoneita kylpylähotelli Edenistä sukukunnan nimiin. Varaukset kannattaa tehdä ajoissa ja mainita Itkoset -ryhmä edullisemman hinnan takia. Majoittumisen ja päivällisen kustantaa jokainen itse. Mikäli haluaa osallistua puffee- päivälliseen niin keräämme maksun ennakolta. Näin saamme hintaa vähän alemmaksi. Päivälliselle kokoonnumme klo 19. Myöhemmin iltaa voidaan jatkaa leirintäalueen Meriholsti kokous- ja saunatilassa, johon meillä on alustava varaus.                       Kylpylähotelli Edenin monista mahdollisuuksista löytyy tietoja www.sokoshotels.fi.

Nallikarin leirintäalue on hotellin välittömässä läheisyydessä. Mikäli haluaa majoittua sinne, on syytä olla ajoissa liikkeellä, lomakausi on silloin jo loppumassa Suomessa mutta eurooppalaisilla vasta alkamassa ja pohjoinen kiinnostaa. Lisätietoja www.nallikari.fi

Tämän tiedotteen täydennystä mm. hinnoista kerromme kun neuvottelut on käyty ja otamme vastaan toivomuksianne ja ehdotuksia. Rekisteröityneet jäsenet voivat kommentoida ja tehdä ehdotuksia myös Itkosten sivuston keskustelupalstalla.

Itkoset -sukukunta  perustettiin 1983 keväällä, joten aikaa on kulunut 30 vuotta kuukauden tarkkuudella.  Tällä teemalla kokoonnumme lauantaina 8.6.2013 klo 14.00 Leppävirralla sukukivelle välivuositapahtumaan. Osoite on Kotajärventie 151. Paikalle on hyvät opasteet. Kuvia kiveltä ja kartta löytyvät Itkosten sivuilta ’Uhrikivi’ –valikon takaa.